Najčitaniji auto portal u hrvatskoj - 300.000 čitatelja mjesečno

POWERED BY DNEVNIK.HR

Vulkanizerstvo Furlan – auto gume u Sloveniji (Dobova)

Auto gume možete nabaviti u Sloveniji čak 50% povoljnije nego u Hrvatskoj, a vulkanizer Furlan udaljen je samo pola sata od Zagreba.

Ugradnja auto guma uvijek predstavlja veliki trošak za koji nam je teško odvojiti novac, zato nije svejedno koliko plaćamo za gume. Vulkanizer Furlan u Dobovi pored Brežica (Slovenija) posjeduje 20 godina tradicije i iskustva u prodaji i ugradnji guma. Osim auto guma prodaje i moto gume, alu felge te čelične felge.

Kako bi izašli u susret današnjoj recesiji, nude 15% popusta na gotovinsko plaćanje svih guma. Također, uz ljubazno osoblje koje će Vas dočekati, dobit ćete i preporuku koje gume su prikladne baš za Vaše vozilo.

Kontakt telefon iz Slovenije: +386 (0)7 45 22 010 

Kontakt telefon iz Hrvatske: 098 395 214

Možete poslati i upit na mail: info@vulkanizerstvo-furlan.si

 

RADNO VRIJEME VULKANIZERSTVA FURLAN:

Ponedeljak – petak: 08.00 – 19.00 h
Subota: 08.00 – 13.00 h

 

Uz ponudu guma, vulkanizer Furlan u trgovini nudi i dodatnu opremu, sredstva za čišćenje i održavanje vozila, motorna ulja i filtere različitih proizvođača.

Nagrada koncerna GoodYear za GoodYear partnera godine, i to čak 12 godina za redom, potvrđuje kvalitetu rada i usluge vulkanizerstva.

Godinama, velik broj Hrvata odlazi kod vuklanizera Furlan zamijeniti gume. Razlog tome jest kvaliteta usluge i proizvoda, ali i cijena auto guma koja je vrlo primamljiva.

Rezervirajte svoje gume online već danas ili posjetite vulkanizer Furlan na adresi Mihalovec 1, 8257 DOBOVA, Slovenija i uvjerite se sami u kvalitetu usluge i proizvoda.

 

Kako doći iz Zagreba:


Bili smo kod Furlana po gume, pročitajte naš članak zašto je Furlan najbolji zagrebački vulkanizer.