Najčitaniji auto portal u hrvatskoj - 300.000 čitatelja mjesečno

POWERED BY DNEVNIK.HR

Renault Captur Wave – posebno izdanje koje se ističe, ali mi to ne vidimo

Francuzi se kunu da novi Captur Wave ima svoje kvalitete koje ga izdvajaju od konkurentnih modela, međutim ne možemo reći da smo iznenađeni ovim posebnim izdanjem.

Renault Captur Wave
Renault Captur Wave

„Profinjenost koja se ističe“ rezultat je ogromnog uspjeha modela Capture u Francuskoj – preko 32 tisuće prodanih modela samo ove godine.
No, po čemu se to Capture Wave ističe? Prvo tu su kozmetičke promjene u vidu nekoliko lakirerskih intervencija poput perla bijele boje, crnog krova (kontrast koji se totalno ističe među milijunima automobila u ovoj kombinaciji), Chrome Frost interijera i posebnog tapecirunga koji se ističe plavim šavom. Jedinstveno i dosad neviđeno. Ako niste ljubitelj bijelih automobila i mislite da je to boja jedino dobra za hladnjak i perilicu, Renault nudi još tri dvobojne kombinacije (sve s crnim krovom): Platinasto siva, Pacifique plave i Marine Fume plava.

Crni krov, kako se toga nitko nije ranije sjetio?
Crni krov, kako se toga nitko nije ranije sjetio?

No osim novih uspješno smiješanih lakova tu su i 17“ crni Explore kotači s plavim čepovima na glavčini (!), wave značkice (naravno) i plavi ukrasi na krovu i retrovizorima.
Što jest, jest u Renaultu su se potrudili – još jedna od posebnosti posebnog modela je i mogućnost high-tech opreme (uz nadoplatu) koja se zove Techno Pack a podrazumijeva R-Link Evolution Multimedia sustav, stražnju parking kameru i elektrotomatsko unutrašnje zrcalo (ili jednostavnije rečeno – samozatamnjujuće zrcalo).

"Profinjenost koja se ističe"
“Profinjenost koja se ističe”

I na kraju Capture Wave će u svojoj ponudi sada dolaziti i s TCe 120 motorom u kombinaciji sa šest-brzinskim mjenjačem. Ako Vas je Renault uspio uvjeriti u posebnost ovog modela koji se „ističe iz gomile“ pripremite najmanje 21 tisuću eura koliko je početna cijena ovog posebnog modela.

Konfekcija koja se ističe
Konfekcija koja se ističe